uw project in perspectief

U denkt na over een nieuwe tentoonstelling, de inrichting van een museum of 
de ontsluiting van erfgoed? Dan is het eerste deel van het beslissingsproces vaak bepalend voor het uiteindelijk resultaat.

Onze passie voor musea, tentoonstellingen en erfgoed en onze uitgebreide ervaring laten ons toe u uitgebreid te adviseren tijdens dit voortraject.


strategisch advies

Ons strategisch advies focust op de initiatieffase van een nieuwe tentoonstelling, de inrichting van een museum of de ontsluiting van erfgoed.
De nadruk ligt op multidisciplinair onderzoek.
We verbinden vormgeving, publiekswerking, innovatie, technologie en bezoekersbehoeften om tot een kwalitatief product te komen, rekening houdend met kwalitatieve, economische, culturele en duurzaamheidsfactoren.
Dit maakt rationele besluitvorming mogelijk. 

stevig fundament

Tijdens workshops brengen we opdrachtgever, belanghebbenden en externe experts samen en leggen onze analyse op tafel. Aan de hand van sneuveldocumenten is alles bespreekbaar. De nadruk ligt op samen creëren en definiëren vanuit verschillende achtergronden en kennisdomeinen.
Het eindrapport beschrijft de ambities en verwachtingen. Het is een duidelijk gestructureerde nota waarbij we nadruk leggen op de visualisering van de keuzes en de motivaties van de genomen opties. 
De visienota is een finaal goedgekeurd en gedragen document, een stevig fundament.

Alleen in een museum kan de fysieke confrontatie met de echtheid van kunst en erfgoed plaatsvinden. Daar kan geen virtuele wereld tegenop.
Carl Rohde
contacteer ons


deel op facebook deel op twitter