hoog kwalitatieve 3D-visualisaties

Een virtuele 3D-wandeling over uw erfgoedsite of een ontleding van een van uw topstukken in een animatie kunnen de tijd even doen stilstaan. 3D-visualisaties realiseren we op fotopanelen, voor websites en apps of verwerken we in animaties, film, games, multimedia.

De ontwikkeling van deze digitale producties gebeurt volledig ‘in huis’. De benodigde software, hardware en knowhow is binnen het team aanwezig zodat er een constante wisselwerking is tussen concept, ontwerp en productie.

contacteer ons voor uw project

Uw topstukken in 3D

Wij vertalen uw topstukken naar boeiende 3D-visualisaties. De mogelijkheden zijn eindeloos: de bezoeker kan kwetsbare voorwerpen op een interactief scherm zelf hanteren of grote constructies in detail bekijken op film.

Ook dagelijkse voorwerpen kunnen op een speelse manier ontleed worden.

 


3D-signalisatie in uw gebouw

Een 3D afbeelding van uw museum of tentoonstelling verduidelijkt de signalisatie en geeft de bezoeker een eenduidig inzicht in de structuur van het geheel.

De weg vinden wordt niet alleen gemakkelijk maar ook leuk.


Uw site in 3D

Via 3D-visualisaties zijn uw bezoekers in staat alle plekjes op uw site te ontdekken.

Animaties 'in de tijd' situeren de aangroei van een historische site binnen een stedelijk weefsel of geven de evolutie in bouwstijlen weer.

 


virtuele wandeling


3D-animaties in uw museum

3D-animaties kunnen wij toepassen in uw museumspel, verwerken in filmen of als 'teasers' programmeren op uw website.

Een combinatie van fictieve personages, topstukken van de opstelling en gebouwen op de site vormt voor alle bezoekers een enorm aantrekkingspunt.


Paviljoen voor The Quiet View

animation

a way of making a movie by using a series of drawings, computer graphics, or photographs that are slightly different from one another and that when viewed quickly one after another create the appearance of movement


3D-visualisaties | behind the scenes

mail ons
deel op facebook deel op twitter