Interactieve displays vormen een speels en essentieel deel van uw opstelling. Diepgang in het verhaal, sociale interactie en opzoeken in de collectie gebeurt individueel en/of in groep.

Met een jarenlange ervaring in programmering, postproductie, editing en montage van digitale multimedia realiseren wij uitnodigende interactieve displays, die bovendien eenvoudig te bedienen zijn door het personeel.

bel ons voor een offerte

Interactieve displays voor de meerwaardezoeker

De 'meerwaardezoeker' krijgt op interactieve displays de kans dieper op verschillende thema's in te gaan. Boeiende interactieve infographics illustreren de inhoud met tekst, foto's, video of grafieken.


Interactieve displays met tijdlijnen en infographics

Via interactieve displays kan de bezoeker ontdekken waar hij zich bevindt in het verhaal. Tijdlijnen of infographics tonen de geschiedenis of het productieproces zodat de bezoeker steeds het overzicht behoudt.


Uw museumspel op interactieve displays

Interactieve displays vormen een niet te missen instrument bij de ontwikkeling van een museumspel. Daag uw bezoeker uit. Samen vraagstukken oplossen, puzzels ontcijferen of schatten zoeken garandeert een levendig bezoek. Jong en oud kunnen hier samen de troeven van het museum ontdekken.

Wij ontwikkelen een product voor uw museum, tentoonstelling of erfgoedsite.

 


interactieve displays | behind the scenes

neem contact met ons op
deel op facebook deel op twitter