Klassieke media blijven essentieel in een museum, tentoonstelling of bij ontsluiting van erfgoed. Grootschalige fotopanelen met tekst en tekeningen zijn de basis van elke presentatie. De toepassingsmogelijkheden zijn eindeloos.

De productie gebeurt volledig in ons grafisch atelier.

contacteer ons voor prijzen

Permanente fotopanelen in het museum

Verhaallijnen op grote en kleine panelen vormen de klassieke basis om de verhaallijn in uw museum te situeren. Haarscherpe, levensgrote afbeeldingen met boeiende teksten en speelse 'infographics' vormen het vertrekpunt van uw opstelling.


XXL - panelen voor een tijdelijke tentoonstelling

Een afwisselende opstelling van kleine en grote fotopanelen met teksten en tekeningen dompelen de bezoeker onder in het thema van de tijdelijke tentoonstelling. In samenhang met andere media vormen ze de leidraad binnen uw opstelling.


Erfgoedborden voor binnen- en buitengebruik

Informatieve panelen over de omgeving of de gebouwen versterken de belevingswaarde voor de bezoekers. Duiding over de context binnen de huisstijl van uw site.


Bewegwijzering en signalisatie

Infopanelen maken de bezoeker wegwijs. Overzichtelijke 'welkom'borden met duidelijke info en plannen zodat iedereen weet waar alles te vinden is.


Panelen voor reizende tentoonstellingen

Panelen voor compacte, aanpasbare en modulaire tentoonstellingen zijn eenvoudig op te stellen.


een sterke vormgeving voor elk paneel

grootformaatpanelen | behind the scenes
contacteer ons en ontvang uw offerte

deel op facebook deel op twitter