Als u een verhaal eenduidig wil overbrengen is film een krachtig medium. Bewegend beeld zorgt samen met een gesynchroniseerde soundscape voor een totale onderdompeling van de bezoeker. Film en bijhorend geluid kunnen zorgen voor emotionele lading in de ruimte en kunnen als geen ander medium de ‘kleur’ van de vertelling bepalen.

De toepassingsmogelijkheden zijn eindeloos: museum- of tentoonstellingspresentatie, interactieve displays, websites, ...

Wij vertalen uw idee in een scenario op maat en in een plan van aanpak met duidelijke doelen binnen een vastgelegd budget.

vertel ons over uw project

Introfilm voor uw museum

Film en audio zijn de middelen bij uitstek om uw bezoekers op een rustige manier te introduceren in het verhaal.

Een pakkende en meeslepende inleiding vormt een ideaal vertrekpunt.


Narratieve film voor uw verhaal

Film met audiofragmenten en knappe acteerprestaties tonen op een boeiende manier de thema's van uw verhaal. Ze laten toe de bezoekers rechtstreeks en letterlijk aan te spreken en mee te slepen in het verhaal.

Geacteerde fragmenten kunnen afgewisseld worden met animaties en historische videobeelden uit archieven.


Uw helden in beeld

Plato, de Godin van de Wind en de Alchemist zijn de helden van het diamant-verhaal. De Graaf van Loon, de Prins-Bisschop van Luik en de abdissen zijn de helden in het Belevingscentrum van de Abdijsite Herkenrode.

Ook uw helden verdienen een prominente plaats in uw opstelling. Via de audiogids vertellen zij het verhaal en trekken ze de bezoekers - jong en oud - mee in de spannende gebeurtenissen op uw site.


Audiogids voor uw project

U wenst complete audiogidsen in de taal van uw keuze?

Als u bezoekers direct wil aanspreken staat een goed gemaakte audiogids nog steeds garant voor een geslaagd bezoek. Duurzaam, gebruiksvriendelijk, uitmuntende geluidskwaliteit en een lange levensduur van de batterijen zijn belangrijk. Automatische synchronisatie met multimediapresentaties is mogelijk.
 
U kan bij ons terecht voor het aankopen van audiogidsen en/of voor het complete product met redactie, casting en geluidsopnamen in verschillende taalversies.

The ear analyzes, processes, and synthesizes faster than the eye.
Michel Chion - Audio-Vision: Sound on Screen, Columbia University Press, New York, 1994.

film & audio | behind the scenes

contacteer ons
deel op facebook deel op twitter